Fine Pitch HD LED-videomuur

Fine Pitch HD LED-videomuur

Fine Pitch HD LED Video Wall-definitie

De fijne toonhoogte HD   LED-videomuur verwijst naar het LED-display binnenshuis met LED-puntafstand kleiner dan 2,5 mm, voornamelijk inclusief P2.5, P2.0, P1.8, P1.667, P1.56, P1.25   enzovoorts. Met de verbetering van de LED-displayproductietechnologie is de resolutie van het traditionele LED-display sterk verbeterd.

De fijne pitch HD LED videomuur   is een algemene term voor een complete set systemen, inclusief LED-scherm, HD led-scherm   controlesystemen en koelsystemen. De boete   pitch LED-scherm maakt gebruik van pixel-niveau puntbesturingstechnologie om de regeling van de helderheid, kleurreproductie en uniformiteit van de fijne pitch led wall te realiseren. In het productieproces van het scherm wordt het automatische reflow-soldeerproces overgenomen en is er geen handmatig nabewerken vereist.

 

Kenmerken Fine Pitch HD LED Video Wall:

Zoals de naam al aangeeft, wordt de HD led-videomuur met fijne toonhoogte gekenmerkt door een kleine puntafstand en een hoge resolutie per oppervlakte-eenheid. Het kan grafische afbeeldingen en video's met een hogere definitie weergeven, evenals meer bronvideo en afbeeldingen, vooral in beeldsteken, wat naadloos en willekeurig groot gebiedsstiksel kan zijn. Natuurlijk leidde de fijne toonhoogte   scherm kan het gewenste weergave-effect bereiken, dat onlosmakelijk verbonden is met de hulpfunctie van de videoprocessor.

Voordelen van Fine Pitch HD LED Video Wall:

Het ultieme concurrentievermogen van een binnenwand met fijne pitch HD led-videomuur is dat het scherm volledig naadloos is en de natuurlijke kleur van het scherm heeft. Tegelijkertijd beschikt HD-led-videomuur met fijne toonhoogte over post-onderhoud al over volwassen point-by-point correctietechnologie. Met een of twee jaar weergave kunnen instrumenten worden gebruikt voor eenmalige correctie van het hele scherm. Het bedieningsproces is eenvoudig en het effect is erg goed. Daarom moet, om de twee te beoordelen in termen van weergavekwaliteit, het hoge dichtheid kleine toonhoogte LED-scherm beter presteren dan de DLP-achterprojectie.

 

fijne pitch HD led videomuur

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us