Transparant LED-scherm

Transparant LED-scherm

Transparant LED-scherm

Met de ontwikkeling van de economie is het streven naar schoonheid van mensen hoger. Tegenwoordig hebben de bouw van de stad, de verfraaiing van het gebouw, de eigenaardige vorm van het gebouw en de inrichting van de winkelketens allemaal meer opvallende ontwerpeffecten nodig. Het glas kan het nauwe contact tussen de binnenkant en de buitenkant verbeteren, en kan ook zonlicht naar de binnenomgeving brengen, en de weergave van de video kan de schoonheid van het zicht verbeteren. Het grootste kenmerk van het transparante LED-scherm is de lichttransmissie en de lichttransmissie is relatief hoog en kan het verbluffende video-effect met hoge definitie weergeven.

Transparante LED-schermfuncties:

Het transparante LED-scherm neemt het lichtbalkontwerp aan en de lichtdoorlatende elementen worden toegevoegd om de structurele vorm te optimaliseren. Het totale uiterlijk ziet er mooier uit, de dikte is dunner en het gewicht is lichter.

1. Het transparante LEIDENE scherm wordt ook het LEIDENE scherm van de glasgordijngevel genoemd; transparante schermeenheidmodule kan worden gehesen en gestapeld en kan worden gesplitst in een groot gebied, afhankelijk van de grootte van de installatiepositie.

2, het is gebaseerd op het traditionele LED-display onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, het bestaat uit een enkele LED-lichtbalk;

3, hoge transparantie; transparantie van 60% tot 80%, hoge transparantie, weinig impact op de verlichting van gebouwen;

4, goede warmteafvoerprestaties, lichtgewicht;

5, geschikt voor het bouwen van gevels, geschikt voor installatie voor de glazen vliesgevel.

6, lichtgewicht, ultradun, eenvoudige installatie en onderhoud, geen structuur, kostenbesparingen, verbetering van de efficiëntie.

7. Optioneel onderhoud voor of na het scherm verhoogt het aanpassingsvermogen aan de installatieomstandigheden;

Transparant LED-scherm   toepassingen:

Op grote schaal gebruikt in glazen vliesgevels, etalages, winkelcentra, terminalgebouwen, autoshowrooms, tentoonstellingshallen, bedrijfshallen, 4S-winkels, glazen vliesgevels op kantoor, enz.

transparant led scherm

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us