Dubbel gezicht rond LED-bord

Dubbel gezicht rond LED-bord

Rond LED-bord

Rond led-bord, ook wel round outdoor light box-teken of circulair lightbox-teken genoemd, het is allemaal buitengebruik, hoge helderheid, volledig waterdicht! Kan worden gehesen, verticale, ingebedde installatie; kan worden aangepast voor enkelzijdig display en dubbelzijdig displayontwerp. APP / WIFI / draadloze intelligente controle;

 

 

Ronde LED Sign-toepassingen:

Het is een soort led-bewegwijzering, van toepassing op alle etalages, voor het publiceren van logo's, teksten, afbeeldingen, video's, enz.

Ronde LED-tekenfuncties:

Dual Face Round LED Display Screen-module bestaat uit SMD3535 die bestaat uit Red   LED \\ Groene LED \\ Blauwe LED en vervolgens te bevestigen aan plastic kit.   De module omvat Driver IC en Input Buffer IC. Het kan video, beeld, woord weergeven zodra verbinding met LEIDEN Controlesysteem.   De module kan 16.777.216 kleuren weergeven.   De module kan in elke situatie in horizontale richting en in verticale richting worden geassembleerd, zodat deze op elk schermformaat kan worden gemonteerd.

1. LED-scherm met ronde vorm

Modeontwerp met led-display met ronde vorm,   het uiterlijk is mooi en sfeervol   Optioneel dubbelzijdig display of enkelzijdig display.

2. IP 65 waterdicht ontwerp

Iron lightbox met hoog beschermingsniveau en goed waterdicht effect.   Met waterdichte tape rond de modules en PVC-plaat op het oppervlak om regen en stof te voorkomen; T hij leidde het bord   helderheid is hoog, waardoor het in één oogopslag duidelijk is.

3. Breed bereik met behulp van gelegenheden

Hoge helderheid om buiten verschillende gelegenheden op te hangen, zoals een koffiebar, bars, winkels, enz .;

4. Asynchroon systeem met meervoudige besturingsmethode

Ondersteuning USB-schijf om bestanden te downloaden en automatisch af te spelen;

Ondersteuning afstandsbediening door verbinding te maken met de WIFI-adapter, met behulp van de Android-app, IOS-app of pc-software om bestanden te downloaden;

5. Betrouwbaar

het gebruik van hoogwaardige LED-lampkralen,   Meer dan 100000 werkuren voor langdurig gebruik.

Rond LED-bord

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us