LED Mesh Display

LED Mesh Display

LED Mesh display

De laatste jaren zijn er steeds meer LED-reclameschermen op straat verschenen in de straten en steegjes van grote steden. Van tijd tot tijd ziet u enorme LED-buitengebouwen in grote steden. Terwijl   sommige gebouwen, met name glazen vliesgevelgebouwen, zijn onderhevig aan factoren zoals veiligheid op de muur en het verzamelen van licht. Ze kunnen geen traditionele LED-reclameschermen voor buiten gebruiken, dus het uiterlijk van led-ledstrips   scherm (LED mesh display) is aan klanten aangeboden met een andere goede keuze.

Definitie van LED Mesh-display

   Wat is het ledstripscherm (led-maasdisplay)? LED-stripscherm (led mesh display), zoals de naam al doet vermoeden, dat bestaat uit ledstrip,   een nieuw type ledscherm in de afgelopen jaren, ook wel led mesh display genoemd. Omdat de vorm hol is, net-formaat, dus de industrie mensen noemen het   led raster scherm, led gordijn scherm enzovoort. Dit soort displays wordt voornamelijk gebruikt in buitenmuren, glazen vliesgevels en bovenkanten van gebouwen, evenals buitenartillerie en liften voor sightseeing.

         Het sprong vooruit ontwerp van het LED-stripscherm (led mesh display) doorbreekt het traditionele LED-displayscherm om het wandoppervlak van het gebouw te beperken, waardoor het project flexibeler, selectiever en handiger wordt. Laten we iedereen meenemen om de ontwerpideeën en technische kenmerken van het LED-stripscherm (led-maasdisplay) te deconstrueren en hoe het   brengt verschillende gemakken naar het project.

         Vanwege de speciale productstructuur heeft het LED-stripscherm (led mesh display) de volgende kenmerken, in tegenstelling tot het vorige type led-display in de kast:

         1. Lichtgewicht, kleine windbelasting

         Voor het LED-stripscherm (led mesh display),   lichtgewicht is onze meest intuïtieve ervaring.   het gewicht is licht dankzij het schermrooster, waardoor het scherm transparant is, waardoor de windbelasting zeer sterk is.

         2. Hoog rendement en laag stroomverbruik

         De echte energiebesparing komt van: hoge helderheid, zeer efficiënte LED-lamp, voedingen met hoge conversie-efficiëntie.

         Voor grote LED-schermen is stroomverbruik een onvermijdelijk probleem. De keuze voor zeer efficiënte en hoogwaardige LED's is onlosmakelijk verbonden met de houding van ons bedrijf   om klanten consequent te dienen en het streven naar kwaliteit.

          3. Sterk geïntegreerd

         Sterk geïntegreerd (ingebouwde voeding en ontvangende kaart, elke eenheid kan onafhankelijk werken; voeding en signaal zijn op één lijn aangesloten), en vele patentontwerpen maken ons LED-stripscherm (led-mesh display) mooi en praktisch.

         4.IP67 hoog beschermingsniveau

         Veel traditionele schermen worden gemarkeerd op het beschermingsniveau, IP65 voorkant en IP54 achterkant. LED-stripscherm (led-gaasweergave) is niet nodig, omdat het concept van IP67 waterdicht is, dat wil zeggen de totale onderdompeling van het product in vergelijking met de IP65-oppervlaktebescherming, dit kan worden omschreven als het verschil in afmetingen.

5. Eenvoudig te installeren

         Geen stalen structuurinstallatie, geen airconditioning, voor- of achterinstallatie.

         Licht van gewicht, na vele jaren, LED-strip scherm (led mesh display) eenvoudig te installeren, kan voor of na installatie worden geïnstalleerd; producten hebben geen airconditioning nodig, zien ook het lage stroomverbruik van het product, hogere efficiëntie van stroom De conversie naar lichtenergie in plaats van warmte.

LED Mesh display

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us