Vast LED-paneel voor buiten

Vast LED-paneel voor buiten

Vast LED-paneel voor buiten

Op dit moment kan vast LED-display voor buitengebruik op grote schaal worden gebruikt in media, commerciële detailhandel, openbare veiligheid, overheid en bedrijfsleven, hotels, scholen, stadions en andere subdivisies, met zijn hogere display en hogere stabiliteit,   vast LED-display voor buiten biedt enorme zakelijke kansen voor krachtige en invloedrijke engineeringbedrijven!

 

Vaste LED-paneelfuncties buiten:

Het unieke vaste LED-displayontwerp voor buiten is niet alleen onafhankelijk, maar ook een nieuwe sfeer voor de media:

1. zelfaanpassing van de helderheid: Het lichtgevoelige besturingssysteem past zich automatisch aan aan de veranderingen in de omgeving   omgeving   helderheid, energiebesparing en milieubescherming

2. Hoge verversingssnelheid en hoge grijswaarden: hoge verversingssnelheid en hoge grijswaarden maken het LED-scherm realistischer

3. Waterdicht ontwerp voor openlucht vast geleid paneel: uniek waterdicht kastontwerp, IP65-beschermingsnorm kan direct buiten worden geïnstalleerd.

4. Clusterbeheer: De clusterbesturing brancheclustering controlefunctie. Het kan het globale weergavescherm op één plek bedienen en willekeurig de inhoud wijzigen die u wilt spelen:

5. De transmissie van optische vezels maakt gebruik van een efficiënt transmissiesysteem voor optische vezels , wat de signaalvertraging veroorzaakt door de lange afstand van de overdracht effectief vermindert en zorgt voor de consistentie van het spelen van het beeld.

6. Dubbel back-upsysteem: voeding en gegevens met dubbele back-up, zodra het systeem uitvalt, kan het automatisch of handmatig worden overgeschakeld naar het stand-bysysteem zonder de normale werking van vast led-buitenbeeldscherm

Met de voortdurende ontwikkeling en volwassenheid van technologie en proces op kleine toonhoogte, zullen vaste LED-schermen voor buiten het leven intelligent maken. Het is een onvermijdelijke ontwikkeling. De vaste LED-paneelproducten voor binnen en buiten beginnen een kleinere toonhoogte te hebben   met hogere resolutie. Hogere verversingssnelheid, betere kleurreproductie, kunnen voldoen aan meer high-end displaybehoeften, betere ideeën tonen, inclusief betere interactie met gebruikers via mobiele telefoon WeChat, en gebruikers integreren zoals AR, VR, touch en andere technologieën om de gebruikerservaring te versterken en enzovoort, terwijl tegelijkertijd ook nieuwe marktruimte wordt geopend.

buiten vast geleid paneel

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us