LED digitale posterweergave

LED digitale posterweergave

LED digitale posterweergave

LED Digital Poster Display, ook wel LED roll-up poster genoemd. Het is voortreffelijk en compact, gemakkelijk te hanteren en trekt klanten van een lange afstand. Het product neemt LED actieve verlichtingstechnologie aan, de helderheid is 4 keer vloeibaar kristal en LED-achterprojectie, de volledige weergave van 1.920 m X 0.640 m, schokweergave, 20 m visuele afstand, informatieoverdracht is sneller.

 

  LED Digital Poster Display-kenmerken:

Het digitale LED-afficheweergave kan worden gebruikt in een enkele eenheid, of het kan worden gebruikt in cascading op meerdere schermen voor een krachtigere visuele ervaring. 6-delige led-postercascade kan worden gesplitst in een beeldverhouding van 16: 9, de resolutie is 1536 punten en tijden; 768 punten (P2.5), 2880Hz hoge verversingssnelheid, 1200nits hoge helderheid, is   4 keer de helderheid van een LCD-scherm, 160 ° brede kijkhoek, de kleurweergave is realistischer.
De bediening van de digitale led-poster is heel eenvoudig en handig en kan worden bediend via een mobiele telefoon / computer / WIFI / U-schijf. Alle apparaten kunnen altijd en overal via de APP worden bediend, de inhoud moet worden gewijzigd, het afspeelbestand wordt opgeslagen in de mobiele telefoon en de upload is binnen 10 seconden voltooid. Productontwerp en ontwerpuitmuntendheid, zorgvuldig elk detail ontwerpen. Het ontwerp van elke functie houdt rekening met de daadwerkelijke gebruiksscène van de gebruiker, onderzoekt de subtiele sensorische punten en helpt de gebruiker comfortabeler Kexin optische LED-spiegelproducten te gebruiken.

   LED Digital Poster Display-toepassingen:

Het product is geschikt voor verschillende toepassingen en kan het traditionele papierrollen vervangen. Van toepassing op congrescentra, winkelcentra, conferentiezalen, bruiloften, voorstellingen, luchthavens, stations, supermarkten, restaurants, fotostudio's, enz., Kunnen worden gebruikt als: advertentieplatform, noodmelding, onmiddellijke vrijgave van informatie, winkelgidsinformatie, ondersteunende service informatie release Het publiciteitsplatform en het merkdemonstratievenster kunnen de traditionele roll-up volledig vervangen.

LED digitale posterweergave

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us