3D VENTILATORWEERGAVE

3D VENTILATORWEERGAVE

3D-ventilatorweergave

De door hologram geleide fan is recent een hit.   Wanneer deze ventilator draait, creëert hij een 3D-scène in de lucht, die de wereld verbluft.

Er wordt aangenomen dat deze hologramweergave kan worden gebruikt als een scherm voor reclame, onderwijs, enz.   Het maakt gebruik van de POV-techniek om een ​​beeld in de lucht te werpen, zodat menselijke ogen het kunnen zien als zwevend in de lucht.

Momenteel   50cm    , 70cm   100cm    versies   zijn beschikbaar op onze website.

 

3D Fan Display-toepassingen:

Het holografische 3D-scherm met blote ogen is geschikt voor traditionele reclametoepassingen zoals grote winkelcentra, speciaalzaken, bars, theaters, liften, enz., Om handelaren te helpen het doel te bereiken om verkeer aan te trekken, reclame-inhoud te verspreiden en te delen. Het is ook geschikt voor individuele items met gedetailleerde details of een rijke interne structuur, zoals horloges, porselein, beroemde auto's, diamanten, sieraden, industriële producten, enz. Kan ook karakters, cartoons, enz. Uitdrukken om het publiek een meer drie te geven -dimensionaal, helder, gelaagd en uniek expressief.

Functies voor 3D-ventilatorweergave :

Het blote oog 3D holografische display heeft een sterk stereoscopisch effect, het product kan stereoscopisch in alle richtingen worden weergegeven, het visuele effect is schokkend en de ervaring is sterk, het opvallende effect is goed en het reclame-effect is uitstekend; het wordt op grote schaal toegepast op advertentiemedia, toneelachtergrond, wetenschappelijk onderzoek, spelentertainment, enz. Veel industrieën hebben een sterke duurzame ontwikkeling; 3D holografische weergaveproducten zijn zeer gericht en hebben goede weergave-effecten; nieuwe apparatuurtechnologie, lagere kosten dan traditionele externe weergaveapparaten; speciaal weergaveprincipe, laag stroomverbruik, energiebesparing en milieubescherming; APP clusterbesturing, kleine programma-applicatie, handig en handig; helderheid tot (1200Mcd) om te voldoen aan dag- en nachtreclame-effecten, bieden voordelen; 3D-holografisch display met blote ogen / 3D-ventilatorweergave met   hoge resolutie en hoge verversingssnelheid, verbeteren het bekijken op lange afstand.

3D-ventilatorweergave

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
FAX :
13430820213
- de telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen

Send Us an Email

contact us