Binnen- en buitenverhuur LED-display Inkoop -5 Technische parameters moeten aandacht besteden aan

Binnen- en buitenverhuur LED-display Inkoop -5 Technische parameters moeten op letten

Naast menselijke vooruitgang heeft de LED-schermindustrie zich ook snel ontwikkeld. Mensen besteden steeds meer aandacht aan de kwaliteit van het LED-display. Er zijn vijf belangrijke parameters met betrekking tot de kwaliteit van LED-display binnen en buiten verhuur , namelijk, leven, helderheid, stroomverbruik, golflengte en consistentie. Dit zijn belangrijke uitingen van de uitvoering van LED-display binnen en buiten verhuur .

Binnen en buiten verhuur LED-display

1. De eerste is de levensduur, wat het belangrijkste punt is. De theoretische levensduur van LED-apparaten is 100.000 uur, wat veel langer is dan die van andere componenten van Outdoor en Indoor Rental LED Display. Zolang de kwaliteit van het LED-apparaat is gegarandeerd, de werkstroom geschikt is, het PCB-warmteafvoerontwerp redelijk is en het productieproces van het display streng is, zullen LED-apparaten een van de meest duurzame onderdelen in de display-eenheid zijn.

2. De tweede is helderheid, de helderheid van het LED-scherm   wordt bepaald door de superpositie van de helderheidswaarden van de LED's. De verhouding tussen de helderheid van rood, groen en blauw is   ongeveer 3: 6: 1. Het is niet hoe hoger de helderheid, hoe beter. Het belangrijkste is de juiste helderheid.

3. De derde is het stroomverbruik. Het stroomverbruik van het LED-apparaat bepaalt het stroomverbruik van het LED-display. De rode, groene en blauwe helderheid worden met 20% verhoogd. Als de helderheid van het display constant is, wordt het stroomverbruik van het display met 15% verlaagd.

LED-display binnen en buiten verhuur

4. De vierde is de golflengte, die het dynamische gamma van het scherm bepaalt. De drie kleuren van het led-kleurendisplay worden gemeten aan de hand van de golflengte. LED-kleurendisplays van hoge kwaliteit moeten een breed kleurenbereik hebben.

5. De vijfde is consistentie, inclusief helderheidsconsistentie, chromaconsistentie en hoekconsistentie.

Let bij het kiezen van een binnen- en buitenverhuur LED-display op deze parameters. Het is heel belangrijk om het hoogwaardige beeldscherm te kiezen dat u nodig hebt. De ontwikkeling van de LED-display-industrie zal zeker concurrentievermogen bij ondernemingen brengen. Alleen door zijn eigen kwaliteit te doen, kan het opvallen in vele felle wedstrijden.

LED-display binnen en buiten verhuur

 

Uit de classificatie van de applicatieomgeving kan het LED-display worden onderverdeeld in LED-binnenverlichting en LED-buitenweergave. Verschillende applicatieomgevingen hebben verschillende hardware- en softwarevereisten voor het LED-display. Daarom kunnen we bij het huren van LED-schermen binnenshuis niet alleen overwegen vanuit de hoek van het huren van een LED-scherm voor buiten, maar dit moet worden bepaald op basis van de specifieke situatie.


Ten eerste, het dode punt

Het dode punt van het LED-scherm is een enkel punt dat altijd helder of vaak zwart is op het scherm. Het aantal dode punten wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van de dobbelsteen. Hoe lager het dode punt, hoe beter het scherm zal zijn.


Ten tweede, de helderheid

Helderheid heeft een grote invloed op het LED-display binnenshuis. Als de helderheid te hoog is, zal dit het gezichtsvermogen van het menselijk lichaam beschadigen en de menselijke gezondheid in gevaar brengen. Als de helderheid te laag is, is het weergavebeeld onduidelijk. Over het algemeen is de helderheid van het LED-display binnenshuis 800cd / m2-2000cd / m2, en de helderheid van verschillende merken LED-displayproducten is ook anders.

Ten derde, kleurreproductie

De reproduceerbaarheid van het display naar de kleur betekent dat de op het display weergegeven kleur consistent moet zijn met de kleur van de bron om het realisme van de afbeelding te waarborgen.

Ten vierde, de vlakheid

De vlakheid van het scherm beïnvloedt de kwaliteit van het weergegeven beeld. De vlakheid van het oppervlak van het indoor LED-verhuurscherm in de industrie wordt binnen ± gehouden 1 mm, en de gedeeltelijke uitstulping of inkeping van het oppervlak van de doos kan een dode hoek van de kijkhoek van het scherm veroorzaken. De kwaliteit van de vlakheid wordt bepaald door het productieproces en fabrikanten van LED-schermen moeten tijdens de productie op dit probleem letten.

Vijf, kijkhoek

De grootte van het LED-weergavescherm bepaalt rechtstreeks het aantal LED-weergavedoelgroepen. Hoe groter de kijkhoek, hoe beter het publiek zal zijn en de kijkhoek zal worden beïnvloed door de manier waarop de LED-matrijs wordt verpakt. Let daarom bij het kiezen van een indoor LED-huurscherm op de manier waarop het pakket is verpakt.

Vrienden moeten dus op de bovenstaande punten letten bij het huren van   LED-display binnen en buiten verhuur . Het is ook belangrijk om een ​​goed verhuurbedrijf voor LED-schermen te kiezen.

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us