Fine Pitch LED-display Systeemoplossing in de vergaderruimte

HD Fine Pitch LED-display Systeemoplossing in de vergaderruimte

Ten eerste, wat zijn de voordelen van HD LED-weergave in de vergaderruimte?

1) Creëer een comfortabelere en modernere informatieve vergaderomgeving.

2) Het is mogelijk om informatie van alle aspecten te delen om de vergadercommunicatie eenvoudiger en soepeler te maken.

3) Het kan levendig meer kleurrijke inhoud presenteren en het enthousiasme van de vergadering doen ontbranden.

4) Zakelijke toepassingen: details presenteren, gericht op de ogen, snelle verwerking van afbeeldingen, enz.

5) Realtime communicatie op afstand en samenwerking. Bijvoorbeeld afstandsonderwijs, videoconferenties tussen de vestigingen en het hoofdkantoor, en trainings- en onderwijsactiviteiten van het bedrijf in het hele land.

6) Kleine voetafdruk, flexibel en gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden.

fijne toonhoogte led display

Ten tweede, wat zijn de voordelen van het HD Fine Pitch LED-display / naadloze LED-videomuur die wordt gebruikt in vergaderruimtes?

Het HD Fine Pitch LED-weergavesysteem gebruikt een high-density, small pitch pitch-mount-pakket als een displaypaneel en integreert verschillende toepassingsverwerkings- en integratiefuncties zoals computersysteem, multi-screen verwerkingstechnologie, signaalomschakelingstechnologie en netwerk technologie om het hele systeem te realiseren. Dynamische bewaking van verschillende situaties die moeten worden weergegeven, evenals realtime weergave en analyse van signalen van verschillende signaalbronnen, zoals computers, camera's, dvd-video en netwerken, om tegemoet te komen aan het grote gebied van gebruikers van verschillende gedeelde informatie en uitgebreide De behoefte aan informatie.

fijne toonhoogte led display

1) Het modulaire ontwerp van de unit, het hele fijne pitch led display   is waar & ldquo; geen naden & rdquo ;.

Vooral wanneer ze worden gebruikt om nieuwsonderwerpen af ​​te spelen of videoconferenties te houden, worden personages niet door naden gesplitst. Tegelijkertijd worden bij het weergeven van WORD, EXCEL en PPT die vaak in de vergaderruimte worden gespeeld, de naden niet verward met de scheidingslijnen van de tafels, wat resulteert in een verkeerde interpretatie en verkeerde inschatting van de inhoud.

2) De kleur en helderheid van het hele ledscherm met fijne toonhoogte   zijn zeer consistent en uniform en kunnen punt voor punt worden gecorrigeerd.

Het vermijdt volledig het fenomeen van projection blending, LCD / PDP-paneelsteken, DLP-stiksel en vignettering, donkere randen en & ldquo; patching & rdquo; die na een bepaalde periode uitkomen, vooral voor de & ldquo; visualisatie & rdquo; van het conferentiedisplay. Bij het analyseren van " zuivere grond " inhoud zoals grafieken en grafieken, de HD-LED-weergaveoplossing met kleine toonhoogte heeft een ongeëvenaard voordeel.

3) De ondersteuning van de helderheid van het hele scherm wordt op intelligente wijze aangepast van 0 ~ 1200cd / m2, die zich volledig aanpast aan verschillende omgevingen binnen.

Omdat de LED zelfverlichtend is, wordt deze minder beïnvloed door omgevingslicht. Het kan worden aangepast aan de omgeving, het beeld is comfortabeler en de details worden perfect gepresenteerd. De helderheid van projectiefusie en DLP-weergave is daarentegen iets lager (schermhelderheid: 200 cd / m2 & mdash; 400 cd / m2), wat moeilijk is voor grote vergaderruimtes of vergaderruimtes met helder omgevingslicht.

4) Ondersteuning van de aanpassing van de kleurtemperatuur van 1000K tot 10000K om te voldoen aan de vereisten van verschillende toepassingsvelden, vooral geschikt voor sommige conferentietoepassingen met speciale vereisten voor kleur, zoals studio, virtuele simulatie, videoconferentie, medische weergave en andere toepassingen.

5) Brede kijkhoek, ter ondersteuning van een horizontale 160 ° / verticaal 160 ° kijkhoekweergave, beter voldoen aan de behoeften van een grote vergaderzaalomgeving en getrapt vergaderruimteomgeving.

6) Hoog contrast, hogere reactiesnelheid, hoge verversingssnelheid en weergave van bewegende beelden met hoge snelheid.

7) Uiterst dun kastontwerp, vergeleken met DLP-verbindingen en projectiefusie, waardoor veel vloerruimte wordt bespaard. Eenvoudige installatie en onderhoud, waardoor onderhoudsruimte wordt bespaard.

8) Efficiënte warmteafvoer, ventilatorloos ontwerp, geen lawaai, waardoor gebruikers een perfecte vergaderomgeving hebben. In vergelijking, DLP, LCD, PDP-splitsing, is de eenheidruis groter dan 30dB (A), meer ruis na meervoudige splitsing.

9) 100.000 uur lange levensduur, het is niet nodig om de lamp of de lichtbron tijdens de levenscyclus te vervangen, waardoor de werking en onderhoudskosten worden bespaard. Tegelijkertijd kan het punt voor punt worden gerepareerd met lagere onderhoudskosten.

10) Ondersteuning 7 * 24 uur ononderbroken werk.

HD Fine pitch LED-display heeft zoveel voordelen, welkom om ons Fine pitch LED-display in   te gebruiken uw vergaderruimte.

fijne toonhoogte led display

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us