LED transparant scherm is hetzelfde als het LED glazen scherm?

LED transparant scherm is hetzelfde als het LED glazen scherm?

Transparant LED-scherm Zoals de naam al doet vermoeden, hebben LED-schermen de eigenschap om licht zoals glas door te laten. Het realisatieprincipe is de micro-innovatie van het lichtbalkscherm, het patch-fabricageproces, het lampparelpakket, het besturingssysteem zijn allemaal gerichte verbeteringen en de structuur van het holle ontwerp vermindert de blokkering van de structurele componenten. , om het perspectiefeffect te maximaliseren. Integreren met de omgeving.

Het originele LED-buitenscherm is een conventioneel LED-scherm. Het LED-display bestaat echter uit een blok modules. Het installeren van een LED-scherm is als een dikke muur, die het landschap en het licht blokkeert. Vanwege de tekortkomingen van conventionele schermen hebben LED-experts het ontwerp op basis van het conventionele scherm vergroot om de permeabiliteit te vergroten. De opening van het raster kan verder worden ontwikkeld en het zal evolueren naar een LED-stripscherm, ook wel een grillscherm, een hemelscherm, een muurscherm en een gordijnscherm genoemd. Dit is een meer LED-scherm voor buitentoepassingen.

Ten tweede is het LED-glazen scherm een ​​high-end op maat gemaakt foto-elektrisch glas dat transparante geleidende technologie gebruikt om de LED (light-emitting diode) structuurlaag tussen twee glaslagen te lijmen. LED's kunnen worden ontworpen in verschillende rangschikkingen zoals sterren, matrices, karakters, patronen, patronen, enz. Volgens toepassingseisen. Het LED-glazen display is een soort gordijn.

Ten derde is het volgende het verschil tussen LED transparant scherm en LED glazen scherm:

1. Verschillende structuur: LED transparant scherm keurt SMD-chipverpakkingstechnologie goed om de lamp in de groef van PCB te steken, die kan worden gemaakt in de standaarddoos en aangepast ontwerp en installatie volgens projectvereisten.

Het LED-glazen scherm is een hoogwaardig, op maat gemaakt foto-elektrisch glas dat transparante geleidende technologie gebruikt om de LED-structuurlaag tussen twee glaslagen te fixeren. Het is een soort helder scherm. Het kan alleen verschillende afbeeldingen (sterren, patronen, lichaamsvormen, enz.) Tekenen, afhankelijk van het project. Je kunt elke video en foto naar believen afspelen zoals het transparante LED-scherm.

2, installatie-applicatie: LED transparant scherm kan op elke plaats worden geïnstalleerd, de compatibiliteit is zeer sterk. De installatiemethode kan hijsen, vaste installatie, basisinstallatie en plaatsing zijn.

De LED-glazen scherminstallatie moet de schermpositie reserveren bij het vooraf ontwerpen van het gebouw en vervolgens wordt het architecturale glas op het glazen frame gemonteerd. Er is geen manier om een ​​bestaande glazen vliesgevel te installeren. LED-glazen scherminstallatie is de installatie van architecturaal glas in de constructie van glazen vliesgevel, wat niet handig is voor onderhoud.

3, productgewicht: LED-transparante schermproducten zijn licht en transparant, dunne PCB-dikte, het lichtgewicht van het scherm. LED-glazen schermproducten hebben lichtgevend glas en het gewicht van het glas zelf is relatief zwaar.

4, onderhoud: LED transparant scherm onderhoud is handig en snel, bespaart mankracht en materiële middelen. Er is bijna geen manier om het LED-glazen scherm te onderhouden. Het is noodzakelijk om de structuur van het bestaande gebouw te ontmantelen, het volledige glazen scherm te vervangen en hoge onderhoudskosten te handhaven.

LED transparant scherm

LED transparant scherm

LED transparant scherm

\\

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us