Mobiele telefoon draadloze bediening LED-display

Mobiele telefoon draadloze bediening LED-display  

Het LED-display is de perfecte combinatie van technologie en media. Het kan de concepten fantasie, technologie en mode volledig weergeven. Het kan een nieuwe kracht zijn in de nieuwe binnen- en buitenreclame. Van traditionele LED-billboards tot monochrome schermen tot vandaag ' s LED-kleurendisplays. Met de ontwikkeling van de LED-schermindustrie is de vorm van buitenmediareclame steeds trendy en modieus geworden. Op dit moment heeft LED-display voor buiten 80% van het advertentieveld voor buitenmedia bezet en is het een nieuwe drager geworden voor grote buitenreclame. Met de komst van draadloze bediening begon LED-displaytechnologie populair te worden, laat ' s bekijk enkele veelgebruikte draadloze LED-weergavemethoden.

Mobiele telefoon draadloze bediening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Mobiele telefoon draadloze bediening via   RF draadloze bediening.

Werkingsprincipe: het ene uiteinde van de RF-module is verbonden met de besturingscomputer en het andere uiteinde is verbonden met de seriële poort van de besturingskaart. Nadat het stuurprogramma is geïnstalleerd, genereert de computer een virtuele seriële poort en verzendt gegevens via de seriële poort. Kenmerken: Eenvoudige installatie en inbedrijfstelling, datatransmissieafstand kan 300-1000 meter bedragen, niet nodig voor later gebruik. Vereiste apparatuur en prijs: RF-transmissie- en acceptatiemodule, ongeveer 350 yuan per paar. Ondersteuning van één-op-veel-overdracht, dat wil zeggen één verzendmodule naar meerdere ontvangende modules. Nadelen: de frequentieband van de radiofrequentie is niet toegestaan ​​door de staat. De batch van 433 MHZ is uiterst gevoelig voor signaalinterferentie. Op deze manier is de transmissiesnelheid niet erg laag en kan de baudrate slechts tot 4800 of 9600 worden gebruikt. Het wordt niet aanbevolen.

2. Mobiele telefoon draadloze bediening via   WIFI draadloze bediening.

Werkingsprincipe: door een draadloze router of andere draadloze apparaten te installeren, wordt deze verbonden met de gebruiker ' s origineel draadloos netwerk, bouwt een draadloos lokaal netwerk op en integreert de netwerkcontrolekaart handig in het draadloze netwerk voor draadloze netwerkbesturing. Kenmerken: geen bedrading, eenvoudige installatie en foutopsporing snelle gegevensoverdracht. Vereiste uitrusting en prijs: brug, minder dan 800 yuan; draadloze router (op het display is het beste om het apparaat te kiezen dat de antenne kan veranderen, zodat het effectief draadloze signalen kan ontvangen), de prijs is ongeveer 100 yuan. Nadelen: de communicatieafstand is voornamelijk afhankelijk van de versterkingscapaciteit van de brug. De communicatieafstand van de draadloze router is relatief kort en het signaal van de scheidingswand is zwak of geen signaal. Geschikt voor plaatsen met korte afstand draadloze signalen. Als er draadloze dekking is in het gebied waar uw display zich bevindt, is het nog eenvoudiger. U hoeft alleen de draadloze router te verbinden die is aangesloten op de LED-displaycontrolekaart in het LED-display naar uw draadloze netwerk. Bedien het display op elke computer.

3. Mobiele telefoon draadloze bediening via   GPRS draadloze bediening.

Werkingsprincipe: nadat de GPRS-module is ingeschakeld, is het proces van inbellen via internet voltooid en is de server van het datacenter verbonden. De client heeft toegang tot de server via de clientsoftware en de server stuurt de informatie door. Kenmerken: eenvoudig te installeren en te debuggen, geen afstandslimiet, zolang er een mobiel telefoonsignaal is, kunt u informatie ontvangen en de prijs is relatief goedkoop, meestal in het bereik van 200 ~ 400 yuan. Nadelen: de GPRS-module moet een mobiele telefoonkaart installeren om internet te kunnen bellen en het zal elke maand een bepaalde hoeveelheid verkeerskosten genereren (zoals China Mobile ' s minimum 5 yuan verkeerspakket kan aan de vraag voldoen). Beperkt door de GPRS-bandbreedte, is de transmissiesnelheid iets langzamer, dus het is meer geschikt voor de led-weergave van de hoofdtekst in twee kleuren.

4. Mobiele telefoon draadloze bediening via   4G volledige Netcom draadloze bediening.

Werkingsprincipe: in principe hetzelfde als 3G / GPRS. Kenmerken: 4G volledige Netcom (China Mobile, China Unicom, volledige ondersteuning van China Telecom), hoge transmissiesnelheid, volledig realtime controle, stuuropdrachten kunnen direct reageren op relevante controles. Nadelen: wanneer de hoeveelheid verzonden gegevens relatief groot is, zijn de verkeerskosten relatief groot en wordt het aanbevolen het verkeerspakket te openen.

Mobiele telefoon draadloze bediening

Mobiele telefoon draadloze bediening

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us