LED-holografisch scherm bereikt drijvend 3D visueel effect

Forever LED, Intelligent, innovatief, onderzoek en ontwikkeling van fabrikanten van LED-schermapplicatieproducten, 10 jaar onderzoek en ontwikkeling van led-displayapplicatieproducten, productie-ervaring! Vier belangrijke productseries: Opvouwbare gigantische LED-schermserie, conventionele LED-schermserie, civiele kwaliteit consumentenserie en intelligente configuratiesystemen met controlepanelen voldoen volledig aan uw behoeften op het gebied van aangepaste LED-grootbeeldschermtoepassingen.

LED-holografisch scherm Bereik zwevend 3D visueel effect  

Op het gebied van LED-weergavetoepassingen zijn er momenteel twee hoofdcategorieën van producten voor visuele visuele holografische 3D-effecten. Het zijn civiele kwaliteit geleide holografische schermen en commerciële kwaliteit geleide holografische transparante schermen. Beide kunnen verschillende toepassingsscenario's dekken en voor verschillende formaten zijn vereisten voor de weergave van LED-holografische producten vereist.

LED Holografisch scherm
De gedetailleerde introductie van het product wordt opgevolgd en met u gedeeld. Hier zijn enkele speciale vereisten voor de inhoud van de bestanden die door de led-holografische producten worden afgespeeld om met u te communiceren en uit te leggen. Trouwens, ik geef je ook een paar eenvoudige sjabloonbestanden ter referentie.

Led holografisch scherm
Led-holografisch scherm, of het nu van civiele kwaliteit of van commerciële kwaliteit is, ze behoren allereerst tot de grote categorie led-displayapplicatieproducten, dus elk gewoon conventioneel led-scherm kan normale foto's en videobestanden afspelen, het kan ook normaal spelen . van. Ik geloof dat je niet teveel hoeft uit te werken, iedereen weet het.


Als het LED-holografische scherm echter volledig zijn productkenmerken moet weerspiegelen en het holografische blote oog 3D zwevend visueel effect moet vertonen, zijn gewone videobestanden onmogelijk te bereiken. Het is noodzakelijk om een ​​bronbestand te hebben dat aan de vereisten voldoet.
In feite zijn de vereisten voor de bron ook heel eenvoudig, zolang je maar aan één punt kunt voldoen: speel inhoud zoveel mogelijk af met pure zwarte achtergrond videomateriaal, geen echte 3D-bron. Laten we eens kijken naar enkele van de onderstaande eenvoudige materialen om het gemakkelijk te begrijpen te maken.

LED holografisch scherm

 

LED holografische scherm's functie:

Geen kosten van de structuur
Het ventilatorscherm is flexibel geïnstalleerd, vereist geen structuur en wordt geleverd met hangers zonder extra overhead.

Speel 2D / 3D-video
Het ventilatorscherm kan 2D / 3D-video afspelen. Geen schermweergave, het 3D-effect is realistisch en het conventionele LED-scherm kan niet tippen.

Helderheid tot 1600CD
Het gemiddelde indoor LED-display heeft een maximale helderheid van 1200CD, terwijl het ventilatorscherm 1600CD bereikt, wat verder weg is.

Netwerkoverdracht vereist geen signaalborden en boxen
Met WIFI kunt u bestanden rechtstreeks naar het netwerk overbrengen. In tegenstelling tot LED-displays, moet u ontvangende kaarten, verzendkaarten, signaalborden en dozen toevoegen om signalen en netwerk te verzenden.

1/3
Slechts 1/3 van de prijs van LED-display. Geen structuur, geen extra software en hardware nodig, de totale kostprijs is slechts 1/3 van de LED-display.

De enkele eenheid slechts 0,85 kg
Hetzelfde is 50 cm, de enkele ventilatorzeef weegt slechts 0,85 kg en de enkele gegoten aluminium doos weegt 7,5 kg.

Welkom bij contact met ons op voor de prijs van   LED holografisch scherm. Bedankt!

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us