Transparante LED-schermen stabiliteit - Hoe te garanderen?

Transparante LED-schermen stabiliteit - Hoe te garanderen?

Tegenwoordig worden transparante LED-schermen veel gebruikt op verschillende gebieden om commerciële advertenties uit te zenden en verhuuractiviteiten uit te voeren. Om een ​​soepele werking van advertenties en een soepele ontwikkeling van activiteiten zoals uitvoeringen te garanderen, hebben we een transparant elektronisch led-scherm nodig om stabiel te blijven werken, dus hoe doen we dat?
Hieronder introduceren we de oplossing voor de stabiliteit van het transparante LED elektronische scherm vanuit drie aspecten, laat ' kijk er eens naar:

Transparante LED-schermen


Materiaalselectie voor   Transparante LED-schermen

Belangrijkste materialen die de stabiliteit van transparante LED-schermen bepalen zijn LED-verlichting, driver-IC's, voedingen, voedingssignaalconnectoren en een uitstekend structureel ontwerp. Onze vereisten voor materiaalkeuze zijn internationaal gerenommeerde merken, die relevante tests en verschillende beschermingsfuncties vereisen als reactie op industriestandaarden. Bijvoorbeeld, vereisten voor schakelende stroomvoorziening: er is bescherming tegen oververhitting, de AC-ingang moet breedspanning ondersteunen, anti-overspanning. De DC-uitgang moet een overspanning- en overstroombeveiliging hebben. Het structurele ontwerp zorgt voor een goede warmteafvoermethode en een snelle lasmethode en zorgt tegelijkertijd voor het uiterlijk en de mode van de kast.

Transparante LED-schermen

Het systeemcontroleschema van   Transparante LED-schermen

Elk deel van de systeembesturing heeft een hot back-upfunctie, inclusief video-overdracht en ontvangstapparatuur, signaaloverdrachtskabel, enz. Het kan ervoor zorgen dat wanneer een onverwachte situatie zich voordoet in een bepaald deel van het systeem, het systeem automatisch een diagnose kan stellen en overschakelen naar de extreem hoge snelheid. Het standby-apparaat werkt en het hele schakelproces heeft geen invloed op de weergaveprestaties van de site. Om bijvoorbeeld aan de behoeften van de scène te voldoen, moet het display worden verplaatst en op de live scène worden genaaid. Als een invoerlijn van het displaysignaal in het midden van een groot scherm wordt losgemaakt vanwege nalatigheid van het personeel of andere redenen, in het conventionele regelschema, van het geval waarin de losse behuizing zich voordoet tot het einde van de signaalcascade, zullen alle displays daar wees geen signaal. Als een hot backup-oplossing aan het besturingssysteem wordt toegevoegd, wordt de hot backup-functie geactiveerd op het moment dat de signaallijn los is en kan het display nog steeds normaal werken zonder enige impact op de live uitzendsite.

Transparante LED-schermen bewaking van de arbeidsomstandigheden

Computer real-time monitoring, inclusief temperatuur, luchtvochtigheid, spanning, rook, werkstatus van de koelventilator enzovoort. Automatische aanpassing van verschillende omstandigheden kan optreden, waardoor locatie en alarmen voor afwijkingen. Wanneer een kast bijvoorbeeld een relatief hoge interne temperatuur heeft als gevolg van omgevings- of andere factoren, kan de voeding in de kast op elk gewenst moment worden beschermd tegen oververhitting zonder op tijd te worden verwerkt. Als de statusweergave van het display onder deze voorwaarde wordt uitgevoerd, verlaagt het systeem de interne temperatuur door de werkstatus van het transparante LED-glazen scherm intelligent aan te passen. Wanneer de intelligente aanpassing kan ' t om de temperatuur te verlagen tot het ingestelde doel, zal het systeem alarmeren door de instellingsmodus van het personeel en de abnormale boxpositie geven om het personeel op tijd in te lichten. Zorg voor de normale werkende staat van de Transparante LED-schermen.

Transparante LED-schermen

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us