Fine Pitch LED-schermen Algemene kathodetechnologie

  Fine Pitch LED-schermen ' s Common CathodeTechnology  

2019 is een jaar van geweldige ontwikkeling voor LED-schermen met kleine toonhoogte. Dit jaar hebben we veel geavanceerde technologieën gezien. De nieuwe generatie COB, TOPCOB, MiniLED, MicorLED, vooral het uiterlijk van flip-chip en gewone yin, lijkt een richting te hebben aangegeven voor de toekomstige ontwikkeling van LED-technologie. In vergelijking met de revolutionaire flip-chiptechnologie vóór massaproductie, is common-yin-technologie meer gegrond geworden, en het is ook een landingstechnologie die deze markt de laatste jaren technisch kan verbeteren. Dus, wat is de gemeenschappelijke yin-technologie? Wat is het voordeel van deze technologie?


Het principe van de polariteit van   Fine Pitch LED-schermen ' s Common CathodeTechnology  

Het is positief en negatief. De gemeenschappelijke anode is om de positieve polen van de diodes met elkaar te verbinden en ze door de negatieve polen te drijven. De gemeenschappelijke kathode is dan om de negatieve polen van de dioden met elkaar te verbinden en ze door de positieve polen te drijven. We weten allemaal dat een LED van een LED bestaat uit rode, groene en blauwe LED's. Deze diodes verlichten de diodes met hun eigen stuurcircuits bij zeer hoge in- en uitschakelfrequenties en laten op deze manier rood, de drie kleuren groen en blauw worden met elkaar gemengd om de verschillende kleuren in onze natuurlijke wereld te laten zien . De gebruikelijke kathodetechnologie is een soort aandrijfmethode voor de stroomvoorziening. Eenvoudig gezegd delen de drie kleurdioden één kathode (negatieve elektrode) in het circuitontwerp en is de anode (positieve elektrode) voorzien van een stuurcircuit om de stroomvoorziening van de LED te besturen, dus deze wordt " gemeenschappelijke kathode " .

Het is daarentegen nog steeds de " gemeenschappelijke Yang " technologie van reguliere technologie. Waarom doet Common Cathode Technology   veel voordelen brengen? Laten we eerst het volgende schakelschema bekijken:

Fine Pitch LED-schermen Algemene kathodetechnologie


Uit de figuur blijkt dat de anode van de diode oorspronkelijk met elkaar is verbonden om gelijkmatig vermogen te leveren, dus het is noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten van de hoogste spanningsdiode in het parallelle circuit en alleen de spanningsdelingsweerstand kan worden toegevoegd aan de diode met laagspanningseisen, en de spanningsdelingsweerstand genereert vermogen en warmte. Nadat de gemeenschappelijke kathode is gebruikt, kunnen we direct verschillende spanningen leveren volgens de verschillende spanningsvereisten van de diodes, zodat het niet nodig is om de spanningsdelingsweerstand te configureren.

Voordelen van   Fine Pitch LED-schermen ' s Common CathodeTechnology  

De bedrijfsspanning van de LED-lamprups kan worden verlaagd van 4,2-5V tot 2,8-3,3V, terwijl de helderheid van het display en het weergave-effect niet worden beïnvloed. Deze vermindering van 1V-spanning heeft een aantal voordelen:

De meest directe prestatie is dat het stroomverbruik met meer dan 25% wordt verminderd. Het is moeilijk om een ​​dergelijke energiebesparing te bereiken vanwege de noodzaak om een ​​spanningsdelerweerstand toe te voegen.

Ten tweede, vanwege de vermindering van het stroomverbruik, wordt de schermtemperatuur van het hele scherm verlaagd. Aangezien de stabiliteit en levensduur van de LED omgekeerd evenredig zijn met de temperatuur, heeft de full-colour scherm-LED een hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur;

Eindelijk de   Fine Pitch LED-schermen ' s Common CathodeTechnology   heeft de integratie verder verbeterd door het elimineren van overmatige weerstand, waardoor het aantal componenten van de PCB is verminderd en de stabiliteit verder is verbeterd.

Fine Pitch LED-schermen Algemene kathodetechnologie

Fine Pitch LED-schermen Algemene kathodetechnologie

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us