Energiebesparende LED-display

Energiebesparende LED-display

LED-display buitenshuis is gebruikelijk met een groter oppervlak, vermogen is vele malen hoger dan gewone apparaten, tientallen vierkante meter led-display kan meestal tientallen kilowatt bereiken, met een toenemend aantal LED-schermen, is display de belangrijkste kracht van stroomverbruik in reclame geworden industrie, over de hele wereld, elk jaar stroomverbruik op het LED-scherm tot miljarden graden, waardoor het stroomverbruik van het LED-scherm een ​​belangrijk onderwerp wordt in het ontwerp van LED-schermen.

Forever3   LED heeft energiebesparende LED-displays voor buiten ontwikkeld om de kosten van elektrisch vermogen te verlagen en de energiebesparende efficiëntie bereikte meer dan 70%.

Energiebesparende LED-display

Hoe een energiebesparend led-display te bereiken?

 1. Uniek ontwerp van PCB-stroomvoorziening om stroomverbruik van overtollig voltage te verminderen;
 2. Keur hoog-efficiënte LED goed, verminder LEIDENE Vf waarde, elektrisch stroomverbruik en verbeter lichtgevend rendement;
 3. Keur hoog-efficiënte constante stroomaandrijving IC goed om het verlies van het aandrijvingscircuit te verminderen;
 4. Nieuw systeemintegratieontwerp, gecombineerd met automatische helderheidsregeling en andere manieren, verbetert de energie-efficiëntieverhouding van het product volledig

Het is voordelen:

 1. 60% energiebesparend ontwerp met ultralaag vermogen, laagste constante stroomspanning 0,15 V
 2. 4 snelheden programmeerbare constante stroomspanning instelbaar, On-demand stroomverbruik
 3. Ingebouwde FM-PWM, hoge verversing, hoge grijswaarden, hoge helderheid
 4. 16 grijswaarden, 281 biljoen kleuren, 30 seconden snelle respons, uitstekende grijswaardenprestaties van 65536-klasse
 5. Echt geen verborgen licht, levendigere kleuren, ingebouwde blanco, eenvoudiger applicatie
 6. Pas de helderheid aan en wijzig grijswaarden om de kleurtemperatuur te behouden,
 7. Uitstekende elektromagnetische compatibiliteit, lage EMI-prestaties

Wanneer de P10 bijvoorbeeld wordt gevoed door een 5V-voeding, is het gemiddelde stroomverbruik 300 W / m2.
Wanneer de P10 bijvoorbeeld wordt gevoed door een voeding van 3,8 V, is het gemiddelde stroomverbruik 100 w / m2.
Conclusie: bij gebruik van hoge lichtefficiëntie LED-licht 3.8V voeding, ongeveer 70% energiebesparing

Het basisstuurprogramma-IC heeft een VDS-waarde van 0,7 V en de conversie-efficiëntie is laag, slechts 70%, en de LED-helderheidsefficiëntie is slechts 70%;
Forever3 LED energiebesparende producten voor gebruik van FM-PWM-technologie, laag verlies, hoge verversingssnelheid, hoge grijswaarden, hoge helderheid driverchip, rij-efficiëntie van meer dan 90%.
LED-gebruik = T (LED-licht aan) / (LED totale tijd)
Dezelfde helderheid, hoe hoger het LED-gebruik, hoe lager de vereiste stroom en hoe kleiner de Peak EMI, die EMI vermindert.

Overschakelen van 5V-voeding naar 3,8V hoogrenderende schakelvoeding is het resultaat van zorgvuldige berekening en herhaalde verificatie van de elektrische prestaties van het LED-display.

 • 3.8V voeding, helderheid blijft ongewijzigd

De helderheid van het LED-display is afhankelijk van de stroom. Producten met constante stroomaandrijving, ongeacht of ze een voeding van 3.8V of 5V gebruiken, bereiken aandrijfproducten
Na de bedrijfsspanning wordt de stroom constant uitgevoerd en is de helderheid van het product in principe hetzelfde. De betrouwbaarheid van de 3.8V-voeding wordt bevestigd door de weergaveprestaties.

 • 3.8V voeding, met meer belasting

Verder is het de stroom die de hoeveelheid belasting bepaalt, niet de spanning. Wanneer de voedingsspanning de normale werking van het scherm kan garanderen, is het product met constante stroomsturing stroomregeling. Het product is gemaakt, dus de belasting van het product is alleen afhankelijk van de stroomvoorziening. Het wordt aangedreven door een 3.8V-voeding, met meer belasting en bewijs van daadwerkelijk gebruik. De bruikbaarheid van de 3.8V-voeding.

 • 3.8V voeding, het scherm is stabieler

Omdat de normale bedrijfsspanning van het LED-display slechts 3,8 V nodig heeft, wordt de overtollige 1,2 V verbruikt door het kolomstuurprogramma IC, waardoor de bedrijfstemperatuur met 15-35% wordt verhoogd. Verminderde levensduur. Tegelijkertijd wordt de warmte via de printplaat op de lamp overgedragen, waardoor de temperatuur van de schermbuis stijgt, wat de weergave versnelt. De lampstoring van het scherm tijdens gebruik. We demonstreren het gebruik van een 4.5V-voedingspaar via de oefentest van thermische schokken en cyclustests bij hoge en lage temperaturen. De betrouwbaarheid en stabiliteit van het LED-display zijn verbeterd.

Hoeveel geld bespaart u jaarlijks als u ons energiebesparende led-display gebruikt?

Energiebesparende LED-display

Energiebesparende LED-display

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
8:00-20:00(Beijing tijd)
Fax :
13430820213
Telefoon :
13430820213(Verwerkingstijd)
E - :
sales@forever3-led.com
Factory Adres :
3e verdieping, complex gebouw, JiaTeLi High Tech Park, Shiyan, Bao \ 'an District, Shenzhen
contact us